pátek 15. září 2017

"Mužský přechod" neboli

Andropauza



Ženy a klimakterium, to není pro nás žádná španělská vesnice. Co bylo ale teprve nedávno zjištěno, že podobným problémem trpí i muži. Andropauza, čili mužská obdoba menopauzy se velmi obtížně popisuje. Neexistuje jednoznačné kritérium, podle kterého můžeme tento stav diagnostikovatU žen se v tomto období ztrácí menstruace a produkce pohlavních hormonů.


Příznaky andropauzy


Od 30. roku života začíná muži postupný pokles pohlavních hormonů. První příznaky se ovšem projevují až v 50. - 55. roce života. Příznaky jsou podobné jako u žen. Muž se stává emotivně podrážděný, rozladěný a má poruchy spánku. Co muže nejvíce trápí je ztráta libida a celkové problémy v sexuálním životě. Pokožka a vlasy ztrácejí svůj lesk. Vlasy často vypadávají a svalová hmota na tom taky není nejlépe. 


Jak určit správnou diagnózu?


Určit správnou diagnózu je zpravidla velmi obtížné, protože mnoho můžu nejsou ochotni si připustit, že takové problémy mají, neboť se za ně i často stydí. Dnešní přístup lékařů se také mění a existuje metoda, která stanovuje hladinu pohlavních hormonů. 
Psychické potíže kvůli andropauze mají velký význam. Muži ztrácejí pevnou půdu pod nohama, protože je pro ně sexuální výkonnost velmi důležitá. Cítí se, že nejsou "in" a to je psychicky oslabuje.  Občas se chovají jako v pubertě, nebo jako by měli duševní poruchu. Snaží se zastavit čas v náručí mladé milenky, trpí workoholismem, obviňuje manželku, děti…
Druhý extrém je, že muž všechno zabalí, protože nic nemá smysl a je zcela apatický. V takovém případě je každá rada drahá a ženy se musí obrnit bezbřehou trpělivostí.

Substituční léčba


V menopauze u žen se nabízí podávání estrogenů. Věda se zabývá otázkou chybějícího testosteronu. Tento druh léčby ještě není zcela běžnou záležitostí. Dodáváním chybějícího testosteronu mizí podrážděnost, nervozita, vztek a deprese. Ukládání tuku se spomaluje. Tato léčba, není vhodná pro každého. 




Doporučuji zařadit přírodní produkty:

tento preparát nabízíme v 60kapslovém balení
doplněk stravy pro muže v období andropauzy
přípravek není určen pro děti
nevhodné pro osoby alergické na včelí produkty
ranní a večení kapsle – různé složení – jedno balení

Použití:
Sarapis pro muže obsahuje ranní a večerní kapsle o různém složení. Je vynikající kombinací vitaminů, extraktů z bylinek a stopových prvků. Hořčík, železo, vitamin C, vitaminy B2, B6, B12, niacin a kyselina pantotenová přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normálnímu energetickému metabolismu.

Dávkování:
Ranní kapsle (Morgenkapseln): extrakt z ženšenového kořene, hořčík, mateří kašička, železo, selen a vitaminy A, C, D, E.
Večerní kapsle (Abendkapseln): extrakt z česneku a aktivní bioflavonoidy, kozlík lékařský, meduňka a vitaminu B1, B2, B6, B12, niacin, kyselina pantothenová, kyselina listová, biotin a zinek.



Dále ještě při udržení plodnosti nabízíme:



tento preparát nabízíme v 60kapslovém balení
doplněk stravy pro muže
přípravek není určen pro děti
nevhodné pro osoby alergické na včelí produkty

Kvalita spermií se celosvětově zhoršuje. Odborníci vycházejí ze skutečnosti, že přibližně 40% světové mužské populace má v současné době narušené spermie. V mužské plodnosti hraje kvalita spermií rozhodující roli.

Použití

FERTILAN je doplněk stravy s vhodným složením, který udržuje tvorbu spermií a plodnost u mužů.
Je významným zdrojem L-argininu, L-karnitinu, mateří kašičky, maca extraktu, vitaminu C, kořene ženšenu, vitaminu E, koenzymu Q10, zinku, manganu, mědi, vitaminu B6, B12, kyseliny listové a selenu. Obsažený selen přispívá k normální spermatogenezi (tvorbě mužských pohlavních buněk-spermií). Spermatogeneze je ovlivňována také pohlavními hormony, zejména testosteronem. K udržení jeho normální hladiny přispívá zinek. Zinek také přispívá k normální plodnosti a reprodukci. Kromě tvorby spermií patří k důležitému faktoru ovlivňujícímu mužskou plodnost také psychika. Vitamin C a vitamin B12 přispívají k normální psychické činnosti a k činnosti nervové soustavy.



muži jsou podráždeni, bez nálady a vyčerpaní







Čerpáno z http://vegall.cz



3 komentáře:

  1. Díky za článek. Trochu se obávám, že něčím takovým si teď začíná procházet můj manžel. Hlavně ta ztráta chuti k sexu by na něj seděla. Jeho erekce už taky není to, co bývala. To mě trápí asi nejvíc. Myslíte, že se s tím dá něco dělat? Mohla by pomoct například viagra nebo něco takového?

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Holt se prostě v tomhle ohledu nedá svítit a je jenom na každém jednotlivci, jak to bude nebo nebude zvládat. Ženy to mají de facto stejné. Já jsem to udělal tak, že jsem si zde koupil vojenské oblečení a začal chodit do přírody. Krásně si tam odpočinu, popřemýšlím a naberu další energii.

    OdpovědětVymazat