úterý 15. května 2018

Trápí Vás menopauza, klimakterium či bolestivá menstruace?

Přípravky v období klimakteria a bolestivé menstruace


Sarapis soja 60 a 30 kapslí


Představujeme Vám vylepšený Sarapis Soja, který přináší pomoc pro tělesnou a psychickou pohodu ženy, a to nejen přímo v období klimakteria, ale blahodárně působí také v období před menopauzou a po menopauze, kdy příznivě působí na hormonální rovnováhu ženy. Preparát je vhodný také pro ženy, které nechtějí nebo nemohou užívat hormonální substituční terapii.

Popis

  • Doplněk stravy určený ženám v klimakteriu
  • více izoflavonů z 50mg na 75mg ve 2kapslích tzn. nárůst o 50%!
  • přidán vitamin B6 – pro regulaci hormonální aktivity
  • přidán vitamin D3 – pro normální stav kostí
  • mohou užívat osoby s alergií na lepek
  • vhodné také pro vegetariány
  • přípravek není určen pro děti,
  • nevhodné pro osoby alergické na včelí produkty

Dávkování

1 až 2 kapsle denně. Při intenzivnějších obtížích užívejte 2 kapsle denně.

První kapsli ráno nalačno a druhou kapsli večer. Kapsle zapít. Doporučujeme dlouhodobější užívání preparátu pro plné využití příznivých vlastností včelích produktů vkombinaci sfytoestrogeny a vitamíny.

Sarapis plus 60 a 30 kapslí


SARAPIS Plus je nástupcem oblíbeného a osvědčeného preparátu Sarapis, který si oblíbilo velké množství žen. Dlouholeté zkušenosti s použitím včelích produktů přinesla vhodné doplnění preparátu o další důležité a prověřené složky, které pomohly ještě vylepšit vlastnosti původního Sarapisu. Jedná se o extrakt ze šalvěje, chrom a vitaminy K a D3.

Popis

  • doplněk stravy určený ženám nejen v klimakteriu
  • osvědčené původní složení obohacené o nové látky
  • přípravek není určen pro děti do 12-ti let
  • nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty

Dávkování

2 x denně užívat 1 kapsli. Polknout celé a zapít dostatečným množstvím tekutiny. První kapsli ráno (nejlépe před prvním jídlem) a druhou kapsli večer. Doporučujeme dlouhodobé užívání.


Sarapis mensis 60 kapslí


Sarapis Mensis mohou užívat i ženy, u kterých ze zdravotních důvodů nelze na potíže spojené s menstruací podávat hormonální antikoncepci.Sarapis Mensis není náhradou hormonální antikoncepce.

Mohou jej užívat i ženy, u kterých ze zdravotních důvodů nelze podávat na výše uvedené obtíže hormonální antikoncepci, Nejsou zaznamenány vedlejší nepříznivé účinky a mohou jej užívat i ženy se zánětem žil, vysokým krevním tlakem a cukrovkou. Opatrnosti při užívání by měly dbát osoby citlivé na včelí produkty.



Dávkování

2 x za den 1 kapsli. První kapsli ráno (nejlépe před prvním jídlem) a druhou kapsli večer. Kapsle zapít tekutinou. Vhodné je dlouhodobé užívání.





 Vegall




 Priroda ženám




Staňte se fanouškem na našem facebooku.





2 komentáře:

  1. Já jsem začala užívat vitamín D spolu s dcerou. přes léto teda ne, to kapu jenom jí, ale přes zimu, když není tolik sluníčka, tak ho užívám taky a přijde mi, že se cítím líp než dřív. Rozhodně tu zimu líp snáším, akorát nevím, jestli je to tím miminkem, vitamínem D nebo obojím :-) .

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat